1. Admini trebuie sa se respecte si sa se inteleaga intre ei. Jucatorii comunitatii la fel se trateaza cu Respect.
2. Admini trebuie sa asculte si sa urmeze sfaturile celorlalti Admini cu Level mai mare!
3. Nu dati kick cu reason aiurea ( gen hai pa,n-am chef de tine, lasa-ma sunt ocupat ..etc.)
4. Nu dati ban cu reason aiurea ( gen hai pa,n-am chef de tine, lasa-ma sunt ocupat ..etc.)
5. Nu dati warn aiurea, ci conform Regulamentului General al Jucatorilor ( exceptie doar daca este neaparat nevoie sau playerul anumit nu intelege )
6. Daca un player va cere ajutor nu ezitati sa-l ajutati.
7. Nu va certati intre voi.
8. Evitati comanda /gotoveh (doar daca este neaparat nevoie ... si asta nu inseamna ca ati ramas pe strazi ...)
9. Fiecare admin trebuia sa verifice playerii /check [Player/id]
10. Nu dati /goto /gethere aiurea.
11. Nu jigniti/injurati.
12. Nu faceti spam pe /a /o !
13. Folositi comanda /o doar pentru anunturi importante nu pentur orice fleac aiurea.
14. Nu va dati /heal aiurea (in timpu duelului ...etc.)
15. Nu teleportati alti playeri aiurea.
16. Nu deranjati alti playeri fara motiv.
17. Nu dati /ban decat daca sunteti 100% sigur ca a incalcat punctul anumit al Regulamentului General al Jucatorilor.
18. Nu abuzati de Admin.
19. Respecati Regulamentul si acordati pedepse corecte.

Sunteti Admin, deci trebuie sa intelegeti ca detineti o functie inalta de raspundere.
Ajutati intotdeauna pe ceilalti jucatori daca puteti ( nu le raspundeti cu: hai pa,n-am chef de tine, lasa-ma sunt ocupat ..etc.)
Respectati intodeauna Regulamentul si pedepsele Regulamentului General al Jucatorilor. Nu acordati /kick/ban/warn aiurea
Admini sunt obligati sa aplice toate ban-urile acordate.
Odata devenit Admin,acorda tot timpul la ajutarea playerilor si nu jocului.

Un Admin e obligat sa dea exemplu celorlalti jucatori ai comunitatii prin comportamentul si limbajul adecvat ce il detine.
Orice incalcare grava a regulilor duce la excluderea Adminului.